mobirise.comÉletvezetési és 21. századi munkavállalói kompetenciák fejlesztése óvodától a középiskoláigSzakmai csapatunkBabos Éva
Tréner-tanácsadó, coach, client partner

Több mint tíz éves felsővezetői (HR) tapasztalat után váltam, szervezet és vezetésfejlesztő tanácsadóvá, és dolgozom ezen a területen közel másfél évtizede, mind az üzleti, mind a nonprofit területen tevékenykedő intézményekben, vezetőkkel.

Amikor először találkoztam a valóságban, egy iskolában az Életrevaló programmal, azonnal elköteleződtem. Döbbenten láttam, hogy azt, amit tanítok a felnőtteknek sok-sok éve, hogy hogyan legyenek hatékonyabbak, eredményesebbek, sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak, pontosan ezt tanítja, egy zseniálisan felépített rendszerben az Életrevaló program a pedagógusoknak és általuk a gyermekeknek.

Elérhetőség:
+36 20 476 2075
eva.babos@franklincovey.hu
Bessenyei Brigitta
“Oktatás-nevelés” üzletág szakmai vezető


Miért tanuljak a saját káromból, ha tanulhatok nálam okosabb, bölcsebb emberek tapasztalataiból és tanácsaiból is?!
A 7 szokás filozófiájának megkérdőjelezhetetlen igazsága, mélysége, gyakorlatiassága, bátorsága, egyszerűsége és morális tisztasága nemcsak az első találkozás alkalmával győzött meg, hanem újra és újra rácsodálkozom, és erőt, megerősítést és iránymutatást tudok meríteni belőle.
Másfél évtizedes pedagógusi pályafutással a hátam mögött nem ismerek még egy olyan eszközt, amely pedagógus kollégáimnak ilyen mértékben segítségére lehet abban, hogy egyrészt munkájukat számottevően nagyobb belső megelégedéssel, békességgel és egyensúllyal végezzék, másrészt pedig szívükből úgy érezzék: diákjaik személyiségére egész életre szólóan pozitív hatást tudnak gyakorolni.

Elérhetőség:
brigitta.bessenyei@franklincovey.hu Dankó Piroska
Client partner, tréner, tanácsadó


„Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül.” - Galileo Galilei

Célom gazdagítani, színesíteni és kiteljesíteni azoknak az embereknek az életét, akikkel a munkám és a személyes életem során kapcsolatba kerülök – arra inspirálva őket, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.
Ezt igyekeztem megvalósítani pedagógusként, majd banki vezetőként munkatársi, vezetői fejlesztésben végzett munkám során – és ennek szellemében dolgozom mint tréner, tanácsadó és coach a FranklinCovey lelkes és elkötelezett csapatában.

Elérhetőség:
piroska.danko@franklincovey.hu Dr. Gerberné Farkas Zsuzsanna 
Szervezetfejlesztő, tréner, coach

Elérhetőség:
zsuzsa.gerber@franklincovey.hu
20-264-7762

Handó Eszter
Dr. Jakab Julianna
Senior tréner – tanácsadó, coach

“Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!”
(Selma Lagerlöf)

Pedagógus dinasztia 4. generációjának tagjaként kamasz koromban elhatároztam, hogy én aztán nem leszek pedagógus! Gyógyítani akartam inkább. Hamar rájöttem, hogy a szeretet erre jó eszköz. Közgazdász, majd pszichológus lettem, sokáig dolgoztam akadémiai területen, felsőoktatásban; személyiség- és szervezetfejlesztéssel foglalkozom ma is. Egyének és közösségek gondolkodását formálom át, hogy aztán jó irányba állva önmagukat gyógyíthassák.
Valójában 13 éves korom óta tanítok… manapság egy olyan módszerrel, ami amellett, hogy örömteli és hiteles támogatást nyújt a felnőtté válás küzdelmes útján mindannyiunknak; mindig és mindenhol érvényes, természetes emberi tudást ad át. Képessé tesz arra, hogy segítségével az iskolából és más szervezetekből olyan helyet varázsoljunk, ahova jó bejárni, „ahol mindenki mindenkit olyannak fogad el, amilyen” (14 éves lány, 4 éve tanulja a 7 szokást), és ahol a felnőttek és az iskolákban a gyerekek is büszkék arra, hogy saját személyes céljaikat egyedül és együtt is rendre elérik.
Nekem ennél több erre az életre már nem kell. Tudom, hogy jó helyen vagyok, és jólesően sokat dolgozom egy életteli, kihívást jelentő és inspiráló közösségben a küldetésünk megvalósításáért, hogy „A kiválóság alapelveinek gyakorlásával és tanításával jobbá tegyük Magyarországot!

Elérhetőség: 
julianna.jakab@franklincovey.hu

Rőmer Glória
Kutatási asszisztens


Pszichológusként hiszek abban, hogy mindenkiben ott van az érték és a lehetőség egy boldogabb, teljesebb életre. Éppen ezért szeretek az Életrevaló csapatban dolgozni, mert olyan küldetése van, ami mellé szívesen állok: segíteni a gyermekeket bennük rejlő képességeik kibontakoztatásában, egy olyan iskolai környezetben, ahol szorongások helyett az elfogadottság érzését élhetik meg.  

Elérhetőség:
gloria.romer@franklincovey.hu 

Szűcs István
Tanácsadó-tréner partner

Számomra különlegesen fontos érték, hogy a gyerekek minél hamarabb meg tudják élni autonómiájukat, megtapasztalják milyen érzés meghozni egy döntést és utána vállalni érte a felelősséget. A fejlődés akkor lesz igazán eredményes, ha az autonómia mellett folyamatosan magas felelősségvállalást gyakorolják a fiatalok. Az Életrevaló egy olyan rendszer kiépítését segíti az iskolának, amelyben napról napra tanulhatják a gyerekek, hogy az életük a saját kezükben van. Nagyon erős az elköteleződésem, hogy minél több intézményt segítsek életrevalóvá válni.

Elérhetőség:
+36 70 381 2193
istvan.szucs@franklincovey.hu