mobirise.comÉletvezetési és 21. századi munkavállalói kompetenciák fejlesztése óvodától a középiskoláig
 


Szakmai csapatunkBabos Éva
Tréner-tanácsadó, coach, client partner


Több mint tíz éves felsővezetői (HR) tapasztalat után váltam, szervezet és vezetésfejlesztő tanácsadóvá, és dolgozom ezen a területen közel másfél évtizede, mind az üzleti, mind a nonprofit területen tevékenykedő intézményekben, vezetőkkel.

Amikor először találkoztam a valóságban, egy iskolában az Életrevaló programmal, azonnal elköteleződtem. Döbbenten láttam, hogy azt, amit tanítok a felnőtteknek sok-sok éve, hogy hogyan legyenek hatékonyabbak, eredményesebbek, sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak, pontosan ezt tanítja, egy zseniálisan felépített rendszerben az Életrevaló program a pedagógusoknak és általuk a gyermekeknek.

Elérhetőség:
eva.babos@franklincovey.hu
+36 20 476 2075 
Bessenyei Brigitta
Szervezetfejlesztő, tréner, coach


Miért tanuljak a saját káromból, ha tanulhatok nálam okosabb, bölcsebb emberek tapasztalataiból és tanácsaiból is?!
A 7 szokás filozófiájának megkérdőjelezhetetlen igazsága, mélysége, gyakorlatiassága, bátorsága, egyszerűsége és morális tisztasága nemcsak az első találkozás alkalmával győzött meg, hanem újra és újra rácsodálkozom, és erőt, megerősítést és iránymutatást tudok meríteni belőle.
Másfél évtizedes pedagógusi pályafutással a hátam mögött nem ismerek még egy olyan eszközt, amely pedagógus kollégáimnak ilyen mértékben segítségére lehet abban, hogy egyrészt munkájukat számottevően nagyobb belső megelégedéssel, békességgel és egyensúllyal végezzék, másrészt pedig szívükből úgy érezzék: diákjaik személyiségére egész életre szólóan pozitív hatást tudnak gyakorolni.

Elérhetőség:
brigitta.bessenyei@franklincovey.hu 
Dr. Gerberné Farkas Zsuzsanna
Szervezetfejlesztő, tréner, coach


„Élj úgy, hogy másnak is kedve legyen élni.”

A 7 szokáson alapuló Életrevaló program hazai elindítója vagyok -- mert hiszek a fiatalság meghatározó szerepében. A világ különböző pontjain élve és dolgozva kipróbáltam magam az üzleti és civil szektorban egyaránt, a programozó matematikustól a mentálhigiénés trénerig. Az emberek mindenütt ugyanarra vágynak: kiegyensúlyozott, örömteli, értelmes életre. Ennek kialakítását pedig fiatalkorban érdemes elkezdeni.

A FranklinCovey Magyarország legrégebbi tanácsadójaként már nem az érett korosztály fejlesztését tartom kulcsfontosságúnak, hanem a fiatalok jellemformálását. Még az előző évezredben ismerkedtem meg a 7 eredményes szokással, de mivel ezek a jövőben is ugyanolyan relevánsak lesznek, ezért már a 7 unokámnak tanítom. Ha Ön is szeretne tudatos életvezetésre képes fiatalokat, akkor fogjunk össze!

Elérhetőség:
zsuzsa.gerber@franklincovey.hu
20-264-7762
 Kaszper Pál
Tréner, tanácsadó


Több, mint húsz éve érintett meg a tréningek világa, amit azóta hivatásomnak tekintek. Pedagógusként is a tapasztalati tanulás mellett köteleztem el magam, számomra mindig van idő arra, hogy tudatosítsuk azt a helyzetet, amit a tanulók éppen megélnek. Az érteni az életet szellemében tudok a legjobban működni, ezért fontos nekem a tudatos fejlesztési folyamat. A sok-sok tréning élmény, tanulási helyzet valahogy mindig hagyott bennem egy kis hiányt, mert nem éreztem teljesnek. Ezt a teljességet találtam meg az ÉLETREVALÓ programban. Az élethosszig tartó folyamatban végig tudjuk kísérni a tanulót az iskolaévei alatt, ott segítve, ahol éppen szüksége van rá. S mindezt a lehető legnagyobb szabadsággal, a saját ütemében, megengedve mindenkinek az egyéni utat.

Elérhetőség:
pal.kaszper@franklincovey.hu
20 / 539 2582
 Dr. Jakab Julianna
EDUCATION Leader 

“Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!”
(Selma Lagerlöf)

Pedagógus dinasztia 4. generációjának tagjaként kamasz koromban elhatároztam, hogy én aztán nem leszek pedagógus! Gyógyítani akartam inkább. Hamar rájöttem, hogy a szeretet erre jó eszköz. Közgazdász, majd pszichológus lettem, sokáig dolgoztam akadémiai területen, felsőoktatásban; személyiség- és szervezetfejlesztéssel foglalkozom ma is. Egyének és közösségek gondolkodását formálom át, hogy aztán jó irányba állva önmagukat gyógyíthassák.
Valójában 13 éves korom óta tanítok… manapság egy olyan módszerrel, ami amellett, hogy örömteli és hiteles támogatást nyújt a felnőtté válás küzdelmes útján mindannyiunknak; mindig és mindenhol érvényes, természetes emberi tudást ad át. Képessé tesz arra, hogy segítségével az iskolából és más szervezetekből olyan helyet varázsoljunk, ahova jó bejárni, „ahol mindenki mindenkit olyannak fogad el, amilyen” (14 éves lány, 4 éve tanulja a 7 szokást), és ahol a felnőttek és az iskolákban a gyerekek is büszkék arra, hogy saját személyes céljaikat egyedül és együtt is rendre elérik.
Nekem ennél több erre az életre már nem kell. Tudom, hogy jó helyen vagyok, és jólesően sokat dolgozom egy életteli, kihívást jelentő és inspiráló közösségben a küldetésünk megvalósításáért, hogy „A kiválóság alapelveinek gyakorlásával és tanításával jobbá tegyük Magyarországot!

Elérhetőség:
julianna.jakab@franklincovey.hu

Varga Ildikó
Tréner, tanácsadó


Közel 10 éve foglalkozom fiatalokkal, felnőttekkel és szervezetekkel, mind a nonprofit és forprofit szférában.
Trénerként és tanácsadóként abban hiszek, hogy mindenki képes a saját blokkjait legyőzni és egy fátyolmentes boldog életet élni, ahol belső erőforrásait felfedezve önmaga életének tudatos teremtőjévé válik. Egy buddhista mester mondta egyszer azt, hogy a mestert és a tanítványt csak az idő és a tapasztalat választja el egymástól, hisz a cél ugyanaz. Én is ebben a szellemben és ezen az úton kísérem az embereket és a velem együtt dolgozó szervezeteket is.
Munkám során több erőforrásomra is tudok támaszkodni, hisz helyzettől függően akár egyszerre vagyok kerettartó, kezdeményező, újító, kapcsolatteremtő és kapcsolatfenntartó, kreatív tér teremtő és rendszergondolkodó, valamint „áramlatban” tartó szerepben.
Folyamatosan képzem magam trénerként és magánemberként is, hiszem azt, hogy mindig minden változik és a változásban kell megtalálni az egyensúlyt.

A 7 szokás tréningben és komplex rendszerében hiszek és célom, hogy szerte az országban, minél több intézménybe eljuttassam az Életrevaló programot. Azért, hogy a következő generációk önmaguk életéért való felelősségvállalásához hozzájáruljunk nyer-nyer projektekkel.

+36 70 206 6997
ildiko.varga@franklincovey.hu
 

Szamosi Eszter
Tréner, tanácsadó


Pszichológusként hiszek abban, hogy érdelmes energiát fektetnünk a személyiségünk fejlesztésébe, akkor is ha ez időnként nehéz.

Anyaként és szakemberként is hiszek abban, hogy az iskolával közös a célunk, érdemes egymást támogatva segítenünk gyermekeinket a felnőtté válás küzdelmes útján.
Hiszek abban, hogy aki ma a közoktatásban dolgozik, mélyen elhivatott, hogy a pedagóguspálya az egyik legszebb hivatás, még akkor is, ha ma komoly kihívásokkal néz szembe.
Hálás vagyok, hogy az Életrevaló iskolafejlesztési programban dolgozhatok, mert természetes módon támogatja a személyiségfejlődést, holisztikus, mégis egyszerű és gyakorlatias. Erősíti a pedagógusok pszichés immunrendszerét, fejleszti a fiataloknál azokat a készségeket amikre valóban szükségük lesz, hogy felelősségteljesen, önmagukat vállalva, másokat tisztelve és velük eredményesen együttműködve élhessenek egyedi és teljes életet.

Elérhetőség:
+36 20 9 413 473
eszter.szamosi@franklincovey.hu

Dr. Szabó-Szentgróti Gábor
Szervezetfejlesztő, tréner, tanácsadó


Több mint 10 éve foglalkozom fiatalokkal és szervezetek működésének fejlesztésével. Az életem szerves részévé vált az oktatás, tanítás és nevelés. Az oktatási rendszer több szintjén szereztem tapasztalatot és folyamatosan részese a vagyok a változásoknak. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk pozitív hatást gyakorolni a magyar társadalom gondolkodásmódjára, a 7 szokás kultúra elterjesztésével a magyar oktatási intézményekben. Életem szerves része a folyamatos tanulás, egyetemi tanulmányaimat követően tanári diplomát, majd doktori fokozatot szereztem és folyamatosan képzem magam jelenleg is szervezetfejlesztési tanácsadóként, trénerként.


+36 30 5947708 
gabor.szabo-szentgroti@franklincovey.hu