Web CreatorÉletvezetési és 21. századi munkavállalói kompetenciák fejlesztése óvodától a középiskoláig
Médiamegjelenések


Hatos csatorna, Sikersorozat: Beszélgetés az Életrevaló programról


Interjú A vidám gyerekek 7 szokása című könyvről

(BabaPatika Magazin, 2016 november)


Sean Covey A vidám gyerekek 7 szokása című könyve olyan értékeket és készségeket közvetít mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, amelyek elsajátításával boldogabbak, sikeresebbek lehetnek a nagybetűsben. A FranklinCovey Magyarország oktatás-nevelés üzletág és az Életrevaló program szakmai vezetőjével, Bessenyei Brigittával nemcsak a könyvről, de magáról a programról is beszélgettünk.

Bővebben
Az Életrevaló program ormánsági iskolákba való bevezetéséről

(Vasárnapi Hírek, 2015 március)


Mit keresnek egy világsikerű önfejlesztő könyv alaptézisei ormánsági osztálytermek falain? Hogyan hangzanak a legfeljebb menedzserek szájából megszokott szavak egy alsóstól? Egyáltalán nem annyira furcsán, mint amennyire elsőre hangzik.

Bővebben
Élettitkok kamaszoknak

(Familiy Magazin, 2015 január)


Várakozás közben véletlenül a kezembe kerül egy könyv:
A kiemelkedően sikeres fiatalok 7 szokása.
Látom a borítón: Nemzetközi bestseller.
Az írója ránézésre is amerikai: Sean Covey.
No persze láttam már ilyet, nem is egyet.

Bővebben
Változtass, hogy változhass

(Nők Lapja Psziché, 2014 november)


A munkahelyünkön, a párkapcsolatunkban, a családunkban, a baráti körünkben folyamatosan meg kell felelnünk. Olyan az életünk, mint egy óriási mozaik, de csak ritkán sikerül szép képet összerakni az apró darabkákból. Akkor mégis hol a boldogság a 21. században? Stephen R. Covey amerikai üzletember és író szerint a szokásainkban. 

BővebbenA saját életedet éled? Nézőpontváltás és teremtő erő

(Nők Lapja, 2014 szeptember)Siker, gazdagság, hatalom, boldogság – ha ezeket nem adja a sors, az élet, a kormány, a család, a főnök, akkor ő a rossz, és le kéne cserélni? Kudarcok, traumák kényszerítik ki sokszor, hogy a  önmagunkban és beidegződött rossz szokásainkban találjuk meg, a kiutat pedig az önfejlesztésben.

Bővebben

A bennünk élő fűrész

(HVG Extra, 2014 július)Kevés az olyan hasznosan forgatandó könyv, alkalmazható módszer, amelyik a puszta sikeresség helyett a fenntartható sikerességre koncentrál.

Bővebben